Špajza 03. svibnja 2024.

VEČERA ZA 5 Pobjednik Zlatan novac će potrošiti na obnovu kuće

Večera za 5, Zlatan
Zalatan Molnar, pobjednik ovotjedne "Večere za 5"
foto: RTL
Zlatan odnio pobjedu, presudila je Anđa. "Trebam kuću obnoviti i ovo će mi jako dobro doći! Kad to bude lijepo, možda dođe i neka cura", poručio je pobjednik kojeg se sjećamo iz showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!"

Pobjedu je u ovotjednoj "Večeri za 5" odnio Zlatan Molnar iz Iloka! Zlatan je inače prije točno 10 godina sudjelovao u showu "Tri, dva, jedan - kuhaj!", u sezoni u kojoj se natjecao i food bloger Mile Butorac, poznatiji kao Hungry Mile. Odluku o njegovoj pobjedi donijela je Anđa, koja je jedina imala 38 bodova i završila je na drugom mjestu.

"Prvo treba kuću obnoviti, to će mi jako dobro doći. Kad to bude lijepo, možda dođe i neka cura. Hvala Anđi i cijeloj ekipi na bodovima, hvala svima", zaključio je pobjednik tjedna!

Večera za 5 Možda vas zanima... "Morao sam jesti janjetinu sa sokom, dobro da se nisam onesvijestio!" Najave

Krunoslav paradižotom zbunio konkurenciju

Instalater plina Krunoslav kuhao je posljednjeg dana ovotjedne "Večere za 5" te je završio s 39 bodova. Valentina, Anđa i Zlatan domaćinu su udijelili desetke, a Vedran je domaćinu zbog predjela dao devet bodova. Pripravu večere započeo je Krunoslav desertom - paradižot.

"Stvarno ne znam što je", otkrio je Vedran. "Je li to nešto s mlijekom?", zapitao se Zlatan. "Šnenokle, jaja, mlijeko i šećer", otkrila je tek Anđa što će Krunoslav poslužiti za desert. Uskoro je uslijedila priprava glavnog jela - Ispod zvona, a za predjelo je Krunoslav spravio predjelo - Okoš bokoš.

Večera za 5, Zlatan | Author: RTL Predjelo zadnjeg dana ovog tjedna foto: RTL Večera za 5, Zlatan | Author: RTL Glavno jelo - teletina ispod peke foto: RTL Večera za 5, Zlatan | Author: RTL Desert - šnenokle, odnosno paradižot foto: RTL

Evo kako su gosti komentirali Krunoslavovo predjelo... "Bilo je lijepo složeno i vrijedilo je truda", dodala je Anđa. "Meni dosad najljepši kulen, šunkica malo bolja, vidi se da je to fino domaće", zaključio je Zlatan.

Stigla je uskoro i teletina ispod peke kao glavno jelo. "Izgled glavnog jela, miris, to je to...", otkrila je Valentina. "Jedva sam čekao probati", dodao je Zlatan. "Bilo je savršeno", zaključio je Vedran.

Večera za 5, Zlatan | Author: RTL Večera za 5 - odlična atmosfera foto: RTL Večera za 5 Možda vas zanima... Čobanac ili čorbanac? Odgovor (ne) zna 'Večera za 5' Špajza

Vodenaste šnenokle

Nakon što je ekipa nahvalila glavno jelo, Krunoslav je poslužio i desert - paradižot. "Nisam još jeo šnenokle, malo su vodenaste bile", komentirao je Vedran. "Sprčkano, nije mi se sviđalo", dodala je Anđa. Uskoro je ekipi za kraj domaćin udijelio i prigodne poklone, a potom su sve začinili tamburaši kao veselo iznenađenje za kraj

 "Za deset, stvarno super", pohvale je za kraj dobio Krunoslav od Valentine.

Večera za 5, Zlatan | Author: RTL Večera za 5 foto: RTL Večera za 5 Možda vas zanima... U 'Večeri za 5' poslužio čokoladu s čvarcima i 2 dlake! Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.