brzo i fino Novogodišnji kanapei gotovi u tren oka! U posjeti chefu Berislavu Lackoviću, vođeni idejom jednostavnosti i efektnosti, dobili smo inspiraciju za pripremu hran… Špajza
Dan P Ispecite patku poput najboljih svjetskih chefova Potaknut razmišljanjima da su Hrvati uglavnom tradicionalni kada se radi o pečenju mesa, chef Berislav Lacković odlučio… Špajza
Toplina.... Varivo od slanutka s buncekom Napokon možemo i službeno otvoriti sezonu suhog mesa. Savršena zimska namirnica koja pristaje uz variva, grahorice, kis… Recepti
Zgodno za znati Orly: Kako pohati na jedan drugačiji način Malo tko odbija pohane namirnice, premda sve više ljudi uviđa njihovu nezdravu stranu. Bez obzira na to, svi si možemo … Špajza
Tajne više nema Napravite savršen bešamel umak Umak porijeklom iz Francuske omiljen je sastojak lazanja i tjestenina, a bez obzira što bešamel ima svega nekoliko sast… Recepti
Gastro.hr Marinirane srdele: Razveselite petak! Chef Berislav Lacković savjetuje kako jednostavno pripremiti srdele, a dobiti najviše od okusa i mirisa koji bude uspom…
Gastro.hr Varivo od boba sa suhim rebrima Suho meso odlično se slaže s mnogim namirnicama, a chef Berislav Lacković ovog puta odlučio je podijeliti tajnu bogatog…
Gastro.hr Torta i džem od limuna U sezoni obožavanog limuna, jednostavno smo morali s nekim od gastro chefova napraviti priču s ovim popularnim voćem, a…
Gastro.hr Kako najlakše očistiti srdele? Chef Berislav Lacković iotkrio nam je kako najlakše očistiti kraljicu ribe - srdelu. Iako je mnogi ni ne čiste, eventua…
Gastro.hr Štrudla od gljiva i kaša s vrganjima Berislav Lacković ovoga se puta odlučio na pripremu gljiva koje su sada u sezoni na dva netipična načina.
Gastro.hr Kim u kuhinji Berislav Lacković oduvijek se trudi sve većem broju ljudi približiti namirnice i začine koje su pomalo zaboravljene u k…
Gastro.hr Slatko-slani jesenski jelovnik Chef restorana Bon Appetit, Berislav Lacković donosi vam dva recepta u kojima je kako sam kaže spojio Slavoniju i Dalma…
Gastro.hr Bundeva kao kraljica jeseni Jesen je pred vratima i sezona bundeve lagano počinje. Naši chefovi donose vam mnoštvo recepata i trikova koji će vaše …
Gastro.hr Pametno voće za preplanulo ljeto S krajem proljeća i ususret početku ljeta, tim Smart Fooda iz zagrebačkog restorana Bon Appetit svima koji svoj organiz…