brzo i fino
Pronađeno 15 rezultata za autora „Berislav Lacković”
Dan P
Ispecite patku poput najboljih svjetskih chefova
Potaknut razmišljanjima da su Hrvati uglavnom tradicionalni kada se radi o pečenju mesa, chef Berislav Lacković odlučio…
Toplina....
Varivo od slanutka s buncekom
Napokon možemo i službeno otvoriti sezonu suhog mesa. Savršena zimska namirnica koja pristaje uz variva, grahorice, kis…
Zgodno za znati
Orly: Kako pohati na jedan drugačiji način
Malo tko odbija pohane namirnice, premda sve više ljudi uviđa njihovu nezdravu stranu. Bez obzira na to, svi si možemo …
Tajne više nema
Napravite savršen bešamel umak
Umak porijeklom iz Francuske omiljen je sastojak lazanja i tjestenina, a bez obzira što bešamel ima svega nekoliko sast…
Gastro.hr
Marinirane srdele: Razveselite petak!
Chef Berislav Lacković savjetuje kako jednostavno pripremiti srdele, a dobiti najviše od okusa i mirisa koji bude uspom…
Gastro.hr
Varivo od boba sa suhim rebrima
Suho meso odlično se slaže s mnogim namirnicama, a chef Berislav Lacković ovog puta odlučio je podijeliti tajnu bogatog…
Gastro.hr
Torta i džem od limuna
U sezoni obožavanog limuna, jednostavno smo morali s nekim od gastro chefova napraviti priču s ovim popularnim voćem, a…
Gastro.hr
Kako najlakše očistiti srdele?
Chef Berislav Lacković iotkrio nam je kako najlakše očistiti kraljicu ribe - srdelu. Iako je mnogi ni ne čiste, eventua…
Gastro.hr
Štrudla od gljiva i kaša s vrganjima
Berislav Lacković ovoga se puta odlučio na pripremu gljiva koje su sada u sezoni na dva netipična načina.
Gastro.hr
Kim u kuhinji
Berislav Lacković oduvijek se trudi sve većem broju ljudi približiti namirnice i začine koje su pomalo zaboravljene u k…
Gastro.hr
Slatko-slani jesenski jelovnik
Chef restorana Bon Appetit, Berislav Lacković donosi vam dva recepta u kojima je kako sam kaže spojio Slavoniju i Dalma…
Gastro.hr
Bundeva kao kraljica jeseni
Jesen je pred vratima i sezona bundeve lagano počinje. Naši chefovi donose vam mnoštvo recepata i trikova koji će vaše …
Gastro.hr