Branko Ognjenović Jednom zauvijek: Naučite pravilno narezati luk U svakodnevnoj pripremi hrane, luk je jedna od najučestalije korištenih namirnica. Većina recepata odmah u početku traž… Špajza
tanko! Julienne tehnika rezanja čuva okus povrća Julienne je naziv posebne tehnike rezanja povrća i voća na jednake, tanke štapiće debljine šibica. U pojedinim receptim… Špajza
za steak! Napravite vrhunski aromatizirani maslac Svima je već dobro poznat maslac sa začinskim biljem koji nam je dostupan u skoro svakom supermarketu. Samo mali broj h… Špajza
chef savjetuje Pet pravila savršenog rižota: Nema dalje! Koliko ste se puta našli u situaciji da vam rižoto ne ispadne kako ste željeli? Donosimo vam nekoliko jednostavnih savj… Špajza
ako je što ostalo... Iskoristite ostatke hrane i napravite slasno predjelo I ovog Uskrsa prisjećamo se savjeta iz kulinarskog studja Majstor kuhar kako bismo naučili neke nove trikove za najukus… Recepti
Gastro.hr Janjeći kotleti s povrćem i aromatiziranim džemom od rajčice s mentom Chef Branko Ognjenović otkriva kako pripremiti janjetinu na nešto drugačiji način.
Gastro.hr Lagana jela za idealno ljeto Chef Branko Ognjenović savjetuje kako ljeti jesti što laganija i slanija jela. Činjenica je kako ljeti gubimo više teku…
Gastro.hr Nezaboravan nedjeljni ručak Kulinarski akademik Branko Ognjenović svoj meni opisuje pridjevima: jednostavno, jeftino i efektno. Pa pogledajmo!
Gastro.hr Sve tajne savršenog proljetnog woka Wok tava jedna je od najstarijih sprava za kuhanje, broji preko tri tisuće godina, a najpoznatija je na azijskom kontin…
Gastro.hr Juneći odresci: Dva recepta za potpun užitak u mesu Chef Branko Ognjenović predložio nam je dva brza i ukusna jela s junećim odrescima. Otkrio nam je da kvalitetna junetin…
Gastro.hr Blitva u glavnoj ulozi by chef Branko Ognjenović Kako najbolje iskoristiti blitvu pitali smo chefa Branka Ognjenovića, koji nam je dao odlične savjete i otkrio neke nov…
Gastro.hr Vrijeme je za krafne, fritule i kroštule Uživajte u pokladnim slasticama uz korisne savjete i recepta chefa Branka Ognjenovića i Darija Lidu.
Gastro.hr Šest malih trikova za velika i još bolja jela Branko Ognjenović vam donosi nekoliko brzopoteznih, a korisnih savjeta koji su temelj kuhinje svakog pojedinca.
Gastro.hr Branko Ognjenović kuha: Hit jesenska jela s mesom Jesen je sezona gljiva u kojoj zaljubljenici u branje jestivih gljiva dolaze na svoje. Donosimo vam dva prefina recepta…