gastro postao
Kada jednom isprobate kombinaciju sirnog namaza, lososa i omiljenog sezonskog povrća, otkrit ćete sasvim novu dimenziju omiljenih sendviča.
Sirni namaz i losos idealan su par, a kada im dodate svježe krastavce i domaću rajčicu narezanu na tanke ploške, čitavo jelo poprimit će sasvim nove, još bolje okuse.
Sendviči s lososom obično se pripremaju u bagel pecivima, pa ako imate vremena, svakako se upustite u pripremu ovih neodoljivih, mekih peciva s rupom, a zatim ih punite lososom i ostalim omiljenim dodacima. Uz krastavce i rajčicu, kombinaciju će divno upotpuniti i rotkvica, ali i drugo povrće nešto nježnijih okusa.
Potrebno vam je:
- 4 kriške kruha
- 1 pakiranje sirnog namaza
- 1 jaje
- 100 g dimljenog lososa
- 1 svježi krastavac
- 1 rajčica
Priprema:
- Jaje tvrdo skuhajte u kipućoj vodi. Ohladite u hladnoj vodi, odstranite ljusku i narežite na tanke ploške.
- Kruh kratko tostirajte u tosteru, na tavi ili u zagrijanoj pećnici.
- Krastavac i rajčicu oprite i narežite na tanke kolutove.
- Sve 4 kriške kruha premažite sirnim namazom.
- Na dvije kriške rasporedite losos, zatim ploške jaja, kolutove krastavaca pa rajčicu i preklopite s drugom kriškom kruha.
Dobar tek!