gastro postao
Brzo i jednostavno jelo za potpuni doživljaj mediterana
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 148
Potrebno vam je
- 4 kom cipal
- 65 ml ulje maslinovo
- 125 g feta sir
- 250 g masline, crne
- 10 ml limunov sok
- papar
Priprema
- Zagrijte pećnicu na 220°C.
- Svaki filet cipla stavite u sredinu aluminijske folije dimenzija 30x40 cm i prelijte sa po 1 žlicom / 15 ml maslinovog ulja. Na svaki filet stavite jednaku količinu izmrvljenog feta sira i pospite maslinama(bez koštica, grubo nerezanima). Nakapajte na svaki filet malu količinu limunovog soka i začinite zdrobljenim crnim paprom.
- Preklopite foliju i rubove hermetički zatvorite. Složite poredano jedno do drugog na lim za pečenje i pecite 10-12 minuta ili dok se folija na napuhne i riba ne bude pečena.