wok is ok Lagano: Wok s kozicama i rezancima od riže Svježe kozice pomiješajte s tikvicama, ljubičastim lukom, mrkvom i sve podlijte sa soja umakom za ovo sjajno istočnjačk… Kolumne
Skrivena tajna Kljukuša: Kraljica pita iz bosanske kuhinje Volite pite? E pa kljukušu ćete obožavati! Kolumne
Gastro.hr Pašteta od tune na domaćim hrskavim krekerima Đurđica i Lorenka donose nekoliko recepata za namaze koji će idealno "sjesti" na šnite finog kruha koje su nam također … Kolumne
Gastro.hr Pureći file u sezamu Pureći file, pogotovo kada se nađe u pohu, jedan je od popluarnijih komada mesa u svakodnevnoj prehrani. No, naša bloge… Kolumne
Gastro.hr Crna kronika: Najfiniji kruh s crnilom od sipe! Početak svakog dobrog ručka i svake fešte u prošlosti počinjao je s finim mirisom kruha koji se širio iz pećnice.Jedan … Kolumne
Gastro.hr Srdele na dva načina: Punjene i u savuru Petak je, a zna se što se jede petkom. Pa da malo promijenimo kolotečinu sa dva zgodna recepta! Kolumne
Gastro.hr Sla(s)ne palačinke punjenje porilukom i sirom Kada sam početkom svibnja saznala da ću, kao i svi ostali blogeri, imati priliku sudjelovati u Gastro.hr specijalnom pr… Kolumne
Gastro.hr Zimski kolači od naranči, mascarponea, čokolade i badema Subota navečer, dolazi ekipa na druženje, ukupno desetak ljudi. Imala sam najbolju namjeru napraviti čokoladnu pitu. Sa… Kolumne
Gastro.hr Skuše u maslinovu ulju Jednostavno pripremljene marinirane skuše ljetni su adut naše blogerice Đurđice Protić. Kolumne
Gastro.hr Mirisi tradicije i Korčule na tanjuru Naša blogerica Đurđica Protić za izazov Inspirirano morem pripremila je dva jela za koja ju je inspirirala Korčula na k… Kolumne
Gastro.hr Salata i ravioli s mladim lukom Lorenka je mladi luk prvo kombinirala s gljivama i šparogama u salati, a potom je njime napunila raviole. Kolumne
Gastro.hr Špageti puttanesca Đurđica i Lorenka ovog tjedna su odlučile predstaviti jednostavan, ukusan umak specifičnog okusa i mirisa, ali i imena … Kolumne
Gastro.hr Čokoladni bićerini Naše blogerice Đurđica i Lorenka ovog su nas tjedna odlučile počastiti čokoladnom poslasticom. Kolumne
Gastro.hr Pogača s inćunima Obožavam sitnu plavu ribu, poput inćuna, srdela ili papalina pa sam ovog puta pripremila svoju verziju komiške pogače. … Kolumne