gastro postao
Nježni filet brancina chef Barbieri je položio na narezane tikvice
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 406
Potrebno vam je
- 4 filet brancin
- 400 g krumpir, zreli
- 300 g tikvice, zelene
- 2 kom jaje kokošje
- 150 g grana padano
- limunska trava, stabljika
- mažuran
- list bosiljka
- sol
- papar
- ulje maslinovo
- 2 dl umak od škampi
- 15 g tartuf
Priprema
- Tikvicu narežemo na kriške, na njih položimo filet brancina.
- U pasirani krumpir umiješamo jaje, Grana padano, maslinovo ulje i začine. Uz pomoć slastičarske vrećice filet brancina pokrijemo tako dobivenom smjesom.
- Pečemo u pećnici na 215 stupnjeva C 12 min. U umak od škampi naribamo tartuf i serviramo ga uz gratinirani brancin.