grah i tjestenina Pašta fažol za savršen zimski stol Obožavam zimu. Prvenstveno zbog mirnoće koju unosi u moj svijet. Priroda se umiri i stiša, moje popodnevne šetnje na hl… Kolumne
ostalo je mesa? Napravite svoju pileću paštetu Kao i većina ljudi volim paštetu, ali neću i ne želim jesti kupovnu paštetu znajući što se sve melje i dodaje u nju. I … Kolumne
Gastro.hr Kolač od naranče bez brašna Sjećanje na prve naranče seže u vrtić. Mi klinci dobivali smo od vrtićkih teta naranče rezane na četvrtine s korom pa s… Kolumne
Gastro.hr Keksi s maslinovim uljem Ovi su keksi idealni za doručke, užine i grickanje navečer. Jednostavni su za pripremu i ukusni što je idealna kombinac… Kolumne
Gastro.hr Preko trnja do šparoga Proljeće u Primorju odiše dvjema stvarima, magičnim pogledom na osunčani Kvarner i totalnom ludnicom zvanom - branje šp… Kolumne
Gastro.hr Granola - hrskavi domaći müsli Za mene je doručak oduvijek bio najvažniji obrok dana. Uvijek sam ga obožavala pa čak i u vrijeme srednje škole kada uo… Kolumne
Gastro.hr Pereci naši svagdašnji Kiša pada nad mojim gradom već danima. Riječke ulice su mokre i skliske, lišće na njima truli, ljudi su pokisli i pod u… Kolumne
Gastro.hr Pita s crnim pivom Već pet mjeseci gledam jedan recept iz nove kuharice koju sam kupila u inozemstvu. Gledam ga ja gladnih očiju i obećava… Kolumne
Gastro.hr Lazanje s bundevom Kada žena ulazi u drugo tromjesječje trudnoće napokon je sretna. Sretna k'o prasica jer nema mučnina! Hura, može se jes… Kolumne
Gastro.hr Rakovica-miris ljeta u 4 sastojka Dođe dan kad se čovjek sjeti nekog jela iz djetinjstva, nečega što je jako volio, a danas to rijetko priprema. Tako sam… Kolumne