Recepti 13. listopada 2014.

Punjena jaja

Punjena jaja
gastro postao gastro.24sata.hr
Odličan izbor za cocktail zabave i uskršnje blagdane

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 6

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 53

Potrebno vam je

  • 6 kom jaje kokošje
  • 30 g maslac, slani
  • 20 g kruh pšenični, bijeli
  • 2 žlica parmezan
  • 1 čaša mlijeko kravlje (1.8% masti )
  • 20 g gljive, sušene
  • peršin, list
  • sol

Priprema

  1. Skuhajte jaja, prepolovite ih po dužini i izvadite žumanjke.
  2. Potopite sredinu kruha u mlijeko pa je dobro izgnječite. Potopite gljive u mlaku vodu. Promiješajte dobro sve sastojke i time ispunite mjesta gdja su bili žumanjci.
  3. Punjena jaja služite mlaka.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.