gastro postao
Odvojite samo 15 minuta i pripremite ukusnu i sočnu pljeskavicu
Vrijeme pripreme: do 15 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 253
Potrebno vam je
- 500 g govedina, krta, mljevena
- 0.25 šalica luk ,crveni
- 1 režanj češnjak
- 2 žlica peršin, list
- 2 žlica pasirana rajčica (passata)
- 1 žlica worchester umak
- 1 kom bjelanjak kokošji
Priprema
- U velikoj zdjeli vilicom pomiješajte sve sastojke.
- Smjesu oblikujte u četiri pljeskavice debljine malo manje od 2 cm.
- Pecite ih 5 do 6 minuta sa svake strane.
- Stavite pljeskavicu na zagrijano pecivo, prekrijte salatom i rajčicom te začinite senfom ili kečapom.
Izvor "Crveno, zeleno, jedi ispravno", Joanna Dolgoff