Gastro.hr Brze pite za prste polizati Naša chefica Ana Grgić uvijek se vodi jednostavnošću i dostupnošću namirnica. Prošli nas je put iznenadila s kreativnim…
OBAVEZNO ISPROBAJTE Nema mesa: Ravioli s vrganjima i kremom od parmezana Uz malo truda i vi možete pripremiti jelo kao profesionalni chef, baš poput ove delicije s gljivama!
Gastro.hr Obiteljski ručak za 50 kuna: Juha od kukuruza, pileći burger i domaći čips Chefica Ana Grgić donosi vam recepte za jedan cjenovno itekako prihvatljiv obrok
Gastro.hr Kako smo mogli zaboraviti na jetrica!? U dogovoru s našom gastro cheficom Anom Grgić odlučili smo čitatelje podsjetiti na kuhanje s pilećom jetricom koju dost…
Gastro.hr Salata od božićne purice Božić bez purice je poput Uskrsa bez šunke. Pečena purica dobri je duh blagdanske trpeze, no problem leži u tome što je…
Gastro.hr Kreativna jela s patlidžanima Uz gastro podršku naše chefice i obožavateljice ovog povrća specifične boje, pripremili smo vam tri jednostavna jela s … Recepti
Gastro.hr Tartuf kao predmet obožavanja Restoran Le Bistro zagrebačkog hotela Esplanade prošli je tjedan posvetio promociji zimskih tartufa. Svježe iskopane iz…
Gastro.hr Iskoristite jesenske namirnice Chefica Ana Grgić donosi vam zgodne recepte s popularnim jesenskim namirnicama.
Gastro.hr Blagodati šljiva i bresaka Iskoristite šljive i breskve i napravite lagane prhke kolače i torte. Šljive su dobre za koncentraciju, jačaju srce i …
Gastro.hr Osvježite se sezonskim voćem Mlada Ana Grgić chef je kuhinje kultnog hotela Regent Esplanade te vas savjetuje kako da iskoristite sezonsko voće uz …