petkom...
Pronađeno 11 rezultata za autora „Zdravko Perić”
dobro je znati
Izvucite najbolje iz tehnike sporog kuhanja
Chef Zdravko Perić donosi vam nekoliko savjeta koji će vam pomoći da dobijete najviše iz tehnike sporog i dugog kuhanja.
mala škola
Kako kupiti, očistiti i pripremiti piletinu
Piletina ima mnoge prednosti - raznovrsnost pripreme, jednostavnost i brzina čine je jednom od najpopularnijih vrsta me…
ovo treba znati
Jako važno: Naučite sve o temperaturama tijesta
Priprema tijesta u kućnoj radinosti za mnoge predstavlja nešto "previše komplicirano" i rijetki se upuštaju ovu avantur…
Gastro.hr
Kako grillati povrće?
Grillanje je odličan način da povrće dobije karakteristični slatkasto-karamelizirani okus (koji ne možemo dobiti drugim…
Gastro.hr
Domaća tjestenina u tri boje
Osnovni i najjednostavniji recept za domaću tjesteninu za četiri osobe je 350 g glatkog brašna, malo soli, tri umućena …
Gastro.hr
Mediteranski nedjeljni ručak
Chef Zdravko Perić osmislio je kompletan nedjeljni jelovnik koji evocira Dalmaciju.
Gastro.hr
Brudet - okusi i mirisi mora u tanjuru
Zdravko Perić raščlanio nam je brudet i otkrio kako da bude "sofisticirano mekan".
Gastro.hr
Moderna verzija raštike
Iako je svježa raštika dostupna tijekom cijele godine u trgovinama, ona je u svom najboljem izdanju od studenog do trav…
Gastro.hr
Kako napraviti domaći vinaigrette?
Vinaigrette je preljev od ulja i octa i jako ga je jednostavno pripremiti. Problem često predstavlja što se ulje i ocat…
Gastro.hr