petkom... Sada ćete još kvalitetnije znati očistiti lignje Popularnog glavonošca mnogi kupuju zaleđenog ili očišćenog zbog izbjegavanja kupovine i čišćenja. Uz pomoć chefa Zdravk… Špajza
dobro je znati Izvucite najbolje iz tehnike sporog kuhanja Chef Zdravko Perić donosi vam nekoliko savjeta koji će vam pomoći da dobijete najviše iz tehnike sporog i dugog kuhanja. Špajza
mala škola Kako kupiti, očistiti i pripremiti piletinu Piletina ima mnoge prednosti - raznovrsnost pripreme, jednostavnost i brzina čine je jednom od najpopularnijih vrsta me… Špajza
ovo treba znati Jako važno: Naučite sve o temperaturama tijesta Priprema tijesta u kućnoj radinosti za mnoge predstavlja nešto "previše komplicirano" i rijetki se upuštaju ovu avantur… Špajza
Gastro.hr Kako grillati povrće? Grillanje je odličan način da povrće dobije karakteristični slatkasto-karamelizirani okus (koji ne možemo dobiti drugim…
Gastro.hr Domaća tjestenina u tri boje Osnovni i najjednostavniji recept za domaću tjesteninu za četiri osobe je 350 g glatkog brašna, malo soli, tri umućena …
Gastro.hr Mediteranski nedjeljni ručak Chef Zdravko Perić osmislio je kompletan nedjeljni jelovnik koji evocira Dalmaciju.
Gastro.hr Brudet - okusi i mirisi mora u tanjuru Zdravko Perić raščlanio nam je brudet i otkrio kako da bude "sofisticirano mekan".
Gastro.hr Moderna verzija raštike Iako je svježa raštika dostupna tijekom cijele godine u trgovinama, ona je u svom najboljem izdanju od studenog do trav…
Gastro.hr Kako napraviti domaći vinaigrette? Vinaigrette je preljev od ulja i octa i jako ga je jednostavno pripremiti. Problem često predstavlja što se ulje i ocat…
Gastro.hr Mali trikovi Zdravka Perića Chef Zdravko Perić pripremio je za vas cijeli nedjeljni jelovnik i savjete kako što bolje tretirati namirnice kako bi p…