gastro postao
Odlična hrskava salata koja će oduševiti vaša nepca
Na ovaj način možete iskoristiti i neiskorištenu tjesteninu od ručka ili večere, ali i manje komade neiskorištenog povrća.
Koje ćete namirnice i začine pomiješati u slati prepuštam vama na volju.
Sastojci:
- Kuhana tjestenina
- Cherry rajčice
- Krastavac
- Crne masline
- Salama Panona
- Maslinovo ulje
- Papar i sol
Priprema:
- Skuhajte tjesteninu ili iskoristite tjesteninu od ručka večere. Količine tjestenine, ali i ostalih namirnica - koristite po vlastitoj želji.
- Povrće dobro operite te ga narežite na manje komade/kocke i pomiješajte s tjesteninom.
- Na suhoj tavi na brzinu prepecite Panonu s obje strane. Kratko i dovoljno da se ona počne vijati.
- Odložite je sa strane kada je gotova na papirnati ubrus, i narežite na manje komade kada se ohladi.
- Na kraju preko tjestenine i povrća posipajte čips od Panone, nasjeckane crne masline, malo papra i soli, te prelijte sve maslinovim uljem.
- Sve dobro pomiješajte i odložite pokriveno u hladnjak do posluživanja.
Dobar tek!
Darka možete pratiti i na njegovom blogu Darkova Web Kuharica te na Facebook stranici.