Špajza 29. veljače 2016.

Carbonara s tajnim dodatkom!

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nik73 12:01 22. Kolovoz 2017.

    Nemojte molim Vas :-( !!!! 1. NE SPEK vec GUANCIALE !!! Tj... susena i NE DIMLJENA slanina (podbradak) 2. NIJE DOZVOLJENO dodavanje NIKAKVIH vrhnjeva.... 3. NE PARMIGIANO REGGIANO vec PECORINO ROMANO 4. CARBONARA = je carbonara i postoji SAMO JEDAN ... prikaži još!N recept originalni ... ostalo su varijacije Hvala :-)

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.