25. listopada 2016.

Bolje ne može: Brzinski špinat na češnjaku

Špinat
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Pripremite špinat na češnjaku za desetak minuta i uživajte u aromatičnom prilogu

Nježno povrće obiluje brojnim nutrijentima zbog čega ga je potrebno vrlo malo kuhati ili kratko blanširati. U nastavku vam donosimo recept za pirjani špinat na maslinovom ulju i češnjaku koji je gotov u čas

Sastojci:

 

Priprema:

  1. Operite špinat i posušite.
  2. U velikoj i širokoj posudi zagrijte maslinovo ulje i češnjak da pusti miris. Dodajte špinat, sol i papar, poklopite i kuhajte oko dvije minute. Otkrijte posudu, pojačajte vatru i kuhajte na jako oko minute. Špinatu dodajte maslac, malo soka od limuna i soli. 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.