Centar za kulturu prehrane pripremio je za listopad tri kulinarske radionice u sklopu programa Put oko svijeta kroz kuhinju.
Putovanje kreće 13. listopada u 18 sati u Nazorovoj 18 s Indijom uz stručno vodstvo Ratana Chaundhryja, vlasnika Maharaja indijskog restorana koji će vas naučiti pripremiti pravi indijski menu.
Na meniju će se naći:
- Chicken Curry
- Yellow – dal
- Prilog od patlidžana i špinata
- Chapati
- Raita – salata od krastavaca i jogurta
- Basmati riža – indijski stil
20. listopada je rezerviran za Gruziju. Na gastronomsko putovanje vodi vas Natalia Reinova, nekadašnja vlasnica omiljenog zagrebačkog restorana Kisha, koja će vas naučiti spremati:
- Hinkali
- Tabaka piletina
- Pavetni Phali
- Halava od kukuruznog brašna
Posljednja stanica je Okinawa. Kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani učit će vas Shin & Toni.
Sve radionice traju dva sata, a cijene su im 200 kuna.
Detalje potražite na službenim stranicama.