01. srpnja 2016.

Slatki trik za kremasti sladoled u svakom trenutku

sladoled
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Pronašli smo trik pomoću kojeg na sladoled možete navaliti odmah po vađenju iz zamrzivača.

Nema više čekanja da se sladoled odmrzne prije nego što na njega navalite. Pronašli smo trik pomoću kojeg će vas sladoled biti kremast i spreman za uživanje odmah. Najbolje od svega - uopće nije komplicirano!

Potrebna vam je samo jedna vrećica sa zatvaračem i naravno, pola litre, litra, dvije, tri sladoleda. Ubacite posudu u kojoj je sladoled u vrećicu, istisnite zrak i zatvorite. Ona će spriječiti hladan zrak da dođe do vašeg sladoleda i on će ostati kremast do novog uživanja.

Ovaj trik idealan je za sve one hrabre koji se mogu suzdržati da ne pojedu cijelo pakiranje sladoleda odjednom. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.