Špajza 27. srpnja 2016.

Nevjerojatno osvježenje: Ovo će vam definitivno postati omiljeno ljetno piće

Čaj
1/2
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Dok se na užarenim teniskim terenima omiljenog ATP turnira u ovom dijelu Europe ovoga vikenda odvijao napeti meč najuspješnijih veterana tenisa, Gorana Ivaniševića i Andrea Agassija, za hladno osvježenje svih okupljenih u Umagu pobrinuo se Franck.

Neobično, brzo i potpuno iznenađujuće, baš poput igre ovog dvojca, Franck je predstavio novi, hladan, način pripreme čaja.

Ovaj Franckov as oduševio je sve okupljene na subotnjoj degustaciji, a da su čajevi idealno ljetno osvježenje, pogotovo u kombinaciji sa svježim voćem uvjerila se i velika teniska legenda Andre Agassi tijekom boravka u Umagu.

Čaj

Okupljeni su uživali u nekoliko različitih kombinacija, kao što su kombinacije s Exotic green zelenim čajem i Voćni+Moćni čajevima, pripremljenih od strane Franckovog profesionalnog barista Josipa Novačića, a u društvu voditeljice Antonije Mandić.

Ove kreativne kombinacije možete pripremiti i sami kod kuće, stoga odaberite najdraži okus čaja, obogatite ga dodatkom omiljenog voća i kockica leda, a dodatnu inspiraciju potražite na web stranici u Franck receptima

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.