Špajza 17. studenoga 2016.

Definitivno najbolji način za ispeći jaje na oko!

jaje-na-oko
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Jaje na oko je jedna od prvih stvari koju svi naučimo pripremati, ali ovaj video će vam promijeniti poglede na taj obrok.

Svjetski poznati chef Eric Ripert na svom je instagramu objavio video na kojem njegov kolega Joze Andres sprema jaje na oko, ali ne onako kako smo svi naučili. 

Recept za Olive Oil Fried Egg ne može biti jednostavniji. Jaje se peče na četiri velike žlice maslinova ulja. Nakon što se ulje dobro zagrije, jaje se razbije direktno u tavu, a onda nagne na jednu stranu. Zatim samo trebate jaje zalijevati uljem i okrenuti dok ne dobijete ukusnu rolicu.

 

Dear Friend @chefjoseandres sharing the Art of fried egg...Very impressive

Videozapis objavljuje Eric Ripert (@ericripert)

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.