04. travnja 2016.

Kako pripremiti superhrskavu slaninu?

Slanina
1/2
gastro postao gastro.24sata.hr
Kako da slanina uvijek ispadne hrskava i nježno pečena?

Predstavljamo vam superbrzi video trik za pečenje slanine. Tanko rezana slanina predstavlja pravi gurmanski užitak i savršeno paše uz proljetne kremaste juhe. Video uradak America's Test Kitchena otkriva kako da vam slanina ispadne hrskava i nježna, a ne prepečena i suha.

Slaninu stavite u tavu na jaku vatru i prelijte vodom. Kad voda uzvrije, smanjite na srednju temperaturu, a kad voda uskuha prepecite slaninu na najnižoj temperaturi. Detaljnije pogledajte u videu.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.