tips & tricks
Pronađeno 161 rezultata za tag „
janjetina
”
blagdansko pečenje
Kako odabrati i ispeći savršenu janjetinu za Uskrs
Proljeće, a posebno Uskrs, vrijeme je kada je mlada janjetina najbolja, a pripremati ju ne moraš isključivo ispod peke …
celebrity recept
Sočni janjeći kotleti na način kako ih priprema slavni glumac
Ovog Uskrsa isprobaj ovaj odličan jednostavan recept za sočne i aromatične janjeće kotlete koji smo pronašli u knjizi "…
blagdanska raskoš
Odlična ideja za Uskrs: Janjeća plećka sa špinatom
Ako tražiš recept za ukusan obiteljski uskrsni meni, ovo jednostavno jelo, janjeća plećka sa špinatom, može biti baš to…
Gastro.hr
Oduševi goste savršenim soparnikom - i još par ukusnih trikova
Priprema za blagadne može biti pravi užitak kada znamo da sve što nam je potrebno možemo pronaći na jednom mjestu.
uskrsni stol
Ovako ukusan punjeni janjeći but još niste probali!
Pripreme za Uskrs polako počinju, a missGASTRO i METRO Hrvatska pobrinuli su se da ne moraš puno razmišljati o tome što…
tips & tricks
NAJSOČNIJI SAVJET Kako savršeno ispeći janjetinu
Sve više gurmana otkriva njegovo bogatstvo okusa, pa iako je jedni vole manje, a drugi dobro pečenu – janjetina na jelo…
tips & tricks
Imamo tajni recept za najbolje ćevape i pljeskavice
Ćevapi se tradicionalno pripremaju od junetine i ovčetine ili junetine i janjetine, no danas su mnogo popularniji oni p…
za mesoljupce
Recepti u kojima pečeno meso uvijek ispade savršeno
Vikend je vrijeme kad je obitelj najčešće na okupu i ako je na tebi red da sve ugostiš, možda si na sto muka. Možda ti …
za slavlje samo najbolje
Mesar savjetuje: koje meso odabrati ako pripremate slavlje?
Janjetina ili odojak, što je bolje? O vječnom pitanju raspravlja omiljeni mesar iz mesnice Ravlić
vodič za gurmane
Mate Janković na Pagu uživao u vrhunskoj janjetini
I inače rado pratimo preporuke chefa Mate Jankovića koji piše iskrene preporuke mjesta na kojima je dobro jeo. Ovaj put…
Uskrsni stol
Janjeći file s aromatičnom rajčicom
Janjeći file iznimno je mekan i ukusan, a mi smo ga sparili s aromatičnim rajčicama i dobili novi adut na uskrsnom sveč…
začinjeno s ljubavlju
Za Uskrs začini i zarolaj janjeći flam
maxyama