hrskavo i sočno
Pronađeno 285 rezultata za tag „
meso
”
mnoštvo ideja
Najslasniji blagdani - od purice do mesnih rolada
Purica s mlincima, pečeni krumpir i zelena salata neizbježan su dio blagdanskog stola, no poželite li se nekih novih de…
Nema tice do prasice
Vikendom: Sporo pečeni svinjski vrat i pikantna salsa
Ne znam kako je kod vas, ali kod mene je nedjelja oduvijek bila predviđena za neko fino meseko. S obzirom na to da sam …
za hladne dane
Koljenica, buncek, kračica - jelo zbog kojeg volimo zimu
Kakav god bio, buncek je svima i svugdje omiljeno zimsko jelo, hrana koja krijepi dušu i tijelo naroda širom svijeta. K…
za mesoljupce
Četvrtkom se u Maredu uživa uz vrhunske steakove
Nakon prošli mjesec uspješno uvedenih tematskih večeri Sushi Nights srijedom, zagrebački Maredo započinje još jednu sla…
više od umaka
7 načina kako ti majoneza može olakšati kuhanje
Majonezu je korisno imati u hladnjaku, čak i ako ti nije baš prirasla srcu ili je izbjegavaš jer čuvaš liniju. Znamo pa…
u sezoni
Nove ideje: Kako najbolje iskoristiti krastavce?
Krastavce možeš i zamrznuti, oguliš ih, naribaš te napola ocijeđene spremiš u vrećicu i staviš u zamrzivač.
delikatesni ocat
Koja jela vole aceto balsamico?
Aceto balsamico delikatesni je talijanski vinski ocat. Donosimo idealne kombinacije aceta s hranom
znanost kuhanja
Treba li meso soliti unaprijed ili netom prije pripreme?
Bogato ilustrirana knjiga dr. Stuarta Farrimonda "Znanost kuhanja", objavljena u izdanju Školske knjige utemeljena je n…
Oprez
Nikada nemoj podgrijavati ovu hranu!
Mališani su osobito osjetljivi na ove negativne promjene u namirnici zbog čega im nije preporučljivo podgrijavati juhu …
Sweety&Spicy
Mala škola pripreme steaka i recept za rustikalni ramstek
Steak ili odrezak nije toliko česta pojava na mojem tanjuru. Ne zato što ga ne volim, naprotiv obožavam ga i to baš ona…
Kamo za vikend?
U subotu počinje Križevci Gastro Fest, a ljubitelji mesa zadovoljno trljaju ruk…
U subotu, 20. svibnja od 14,00 do 19,00 sati možete uživati u brojnim specijalitetima pripremljenima od vrhunske hrvats…
Nova linija
Slow cooked selection – nova linija proizvoda PIK Vrbovca za nezaboravne blagda…
Teško je zamisliti predblagdansko ili blagdansko druženje s obitelji i prijateljima bez dobro poznatih proizvoda PIK Vr…
spoj za pet