proljetni klasik
Pronađeno 21 rezultata za tag „
pavlova
”
neodoljivi deserti
Slatka kao ljubav - Pavlova torta s jagodama, malinama i kupinama
Nema bolje geste iskazivanja ljubavi od slasnog deserta, a recept za jednu takvu romantičnu deliciju ima blogerica Tanj…
Božićni kolači
Božićna Pavlova - najljepši i najukusniji ukras tvog stola
Božićna Pavlova napravljena je u obliku vijenca, a prekrasnim izgledom i dekoracijom uljepšat će svaki blagdanski stol!
Sezonsko i svježe!
Pavlova rolada s jagodama osvaja na prvi griz
Gastro blogerica Kasandra Draganić, autorica bloga "Vilicom kroz Hrvatsku" u našem novom Gastro duelu zajedno s blogero…
Za prste polizati!
Slatko osvježenje: Pavlova od limuna
Osvježavajuća poslastica kojoj nećeš moći odoljeti!
Slatko, ali osvježavajuć…
Pavlova u čaši - simpatična verzija slatkog klasika
Malo recepata podsjeća nas na proljeće ili ljeto kao što to radi Pavlova...
Gastro.hr
Isprobaj jesensku pavlovu s karameliziranim jabukama i orasima
Karla Lojen, autorica profila Zelenjava, finalistica je u kategoriji Top foodie na društvenim mrežama, a danas ti donos…
Mama Drama
Pavlova s jagodama i kremom od šumskog voća
Klasičnoj Pavlovoj dodaj još i sloj fine kreme od šumskog voća...
Sweety&Spicy
Pavlova tortice - sve o delikatnoj slastici koju voli cijeli svijet
Hrskava, kremasta i osvježavajuća pridjevi su koji najbolje opisuju Pavlovu tortu, jednu od najpoznatijih slastica na s…
Kakva slastica!
Neodoljiva čokoladna pavlova s malinama
Pavlova s čokoladnim korama već sama po sebi zvuči fantastično, a kada kombinaciji dodate i finu kremu te svježe voće, …
La Vie Shobaine
Čokoladna Pavlova s karamelom je slastica iz snova
Iako sam po internetu pretežno naišla na recepte Pavlove u nekoj kombinaciji s voćem, ja sam svoju odlučila napraviti u…
Nešto slatko by Katarina
Uskrsne mini Pavlove - počinju pripreme za omiljeni proljetni blagdan
Pomalo neobičan, ali tako primamljiv desert bit će najljepši dodatak vašem uskršnjem stolu.
Priče iz crvenog miksera
Kada neznalica za deserte pripremi sjajnu Pavlovu
Pavlovu sam odabrala zato što, prvo, klasični biskviti baš i nisu moja jača strana i, drugo, najljepša je kad izgleda n…
Slatki utorak u redakciji