Kolumne 19. svibnja 2017.

Quiche sa špinatom, finim sirevima i cherry rajčicama

1/2
foto: Ivana Šakić
gastro postao gastro.24sata.hr
"Špinat, feta sir, krem sir i cherry rajčice savršeno opisuju lagano savršenstvo, a da pritom poželite pojesti sve i kasnije ne kunete svaki griz koji ste uzeli", riječi su kojima je naša nova video blogerica Ivana opisala svoj prvi recept. Na vama je samo da provjerite!

Quiche Lorraine kao jedan od tradicionalnih francuskih recepata sa slaninom, par jaja i šunkom nije baš najpogodnije jelo kada se termometar popne poviše 20 i kusur i dišete na škrge. Treba vam nešto lagano i eventualno nešto što ćete odnijeti na posao i ne sanjati kauč nakon ručka. Znate da vas šef gleda, klikćete po tipkovnici i razmišljate hoće li itko primijetiti ako se barem na 10 minuta uspijete sakriti ispod stola. Jest da ste se tijekom zime udebljali, ali mogli bi nekako stati!

Quiche od riže, gljiva i paprika Možda vas zanima... Quiche: Što je to? Slatkiš, ili "slaniš"... Recepti
 

Špinat se taman pojavio na placu i nije da morate prodati bubreg da bi ga kupili kao u zimskim danima. Špinat, feta sir, krem sir i cherry rajčice savršeno opisuju lagano savršenstvo, a da pritom poželite pojesti sve i kasnije ne kunete svaki griz koji ste uzeli. Ako ne želite stavljati svježi sir, poduplajte krem sir i obrnuto.
 

 | Author: Ivana Šakić foto: Ivana Šakić

 

Cijeli postupak pripreme pogledajte u videu, a želite li uživati u slatkim i slanim delicijama naše nove blogerice Ivane, posjetite blog Tasty business, Facebook stranicu i Instagram profil ove mlade gastro kreativke. Dobar tek! 
 


 
Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MatejaB@ 21:27 20. Svibanj 2017.

    Predobro izgleda, ovo ću sutra odmah probati!!