Najave 07. travnja 2017.

Danas u Zg: Otvorenje burger & champagne bara!

foto: Facebook 50 A Burger & Champagne Bar
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon što im je to pošlo za rukom na Hvaru, mlada i poduzetna ekipa otvara svoj više nego zanimljiv bar. Kako se slažu burgeri i šampanjci, provjerite od danas u 17 pa nadalje - u Vlaškoj 17!

Nova burgernica u metropoli!

Ponedjeljkom se ne radi, radnim danom od 13.00 pa do kasno, nedjeljom od 11 sati ujutro. Hrabra odluka, praćena isključivo njihovim proizvodima (osim kečapa), kao i objašnjenje da se radi o modernoj interpretaciji klasičnih američkih specijaliteta, vjerojatno će i vas ponukati da se stvorite na rubu zagrebačkog Europskog trga i kušate što ovi ljudi (vlasnica je Amerikanka!) imaju za ponuditi.

 | Author: Facebook 50 A Burger & Champagne Bar foto: Facebook 50 A Burger & Champagne Bar

Riječ je o drugom lokalu, nakon što je prvi uspješno otvoren na otoku Hvaru, a vlasnici kažu da je sva pažnja usmjerena na kvalitetno meso, hrskave krumpiriće i svježu salatu. Sve rade u kući, a namirnice su isključivo hrvatskog podrijetla, od salate do tartufa. 

Svako jelo je pažljivo spojeno s nekim od pjenušaca kuće, a vlasnica Adena Lavin, chef Nikola Marković i menadžerica Ivana Ajtić garantiraju da će vas dočekati vesela atmosfera i čista zabava. Vidimo se u 50!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.