Najave 21. travnja 2017.

Gastro.hr traži nove suradnike!

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
U eri digitalizacije, YouTubera i opće pošasti za malim i velikim ekranima, Gastro.hr je odlučio prihvatiti pod svoje skute video food blogericu i chefa sklonog davanju i snimanju savjeta!

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock Ne moramo naglašavati koliko je kuhanje popularno u svijetu i kod nas, pa vam stoga ovom prilikom nudimo zanimljiv prijedlog!

Idemo polako, od početka.

Video Food Blogerica

Da, kako se izraziti, a ne povrijediti nečije osjećaje – svejedno radite li filmiće na Instagramu, YouTubeu, Snapchatu ili televizijskom kamerom – mi tražimo ženu koja savršeno barata tehnikom, zna prebaciti video na računalo i još može nešto suvislo napisati o temi. A tema je – moderna zdrava prehrana. Dakle, ako znaš nešto o namirnicama, kuhanju, zdravlju i sve to želš objavljivati na najjačem hrvatskom gastro portalu – javi se s podacima na gastro@gastro.hr s naznakom: Food blogerica

 

Chef savjetodavac

Ako si pak kuhar i znaš milijun sitnih bitnih kuhinjskih savjeta, od toga kako lakše oguliti češnjak, očistiti šipak, spriječiti ulje da manjeprska ili tko zna već što zabavno i korisno poput naših dragih baka, a umiješ rukovati tehnikom i isporučiti nam to u suvislom obliku – vrijeme je da se i ti javiš na gastro@gastro.hr s naznakom: Chef savjetodavac

Što vam nudimo? Trenutno čitanost i slavu, a uskoro i brendiranje i još puno više toga. Uglavnom, ne krećite sami u avanturu skupljanja lajkova, dopustite da vas mi proslavimo!

Pozdravlja vas vaš Gastro.hr tim!

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alexxl 03:54 23. Travanj 2017.

    A gdje je ono pitanje: Gdje se vidite za 5 godina u naše preduzeće?