Najave 06. veljače 2017.

Korlat vina vam donose Dine IN Style Weekend

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Novi gastro program u četiri poznata zagrebačka restorana i jednoj slastičarnici. Nakon Adventskog i dubrovačkog lansiranja novog gastro programa Korlat vina vam ponovo donose Dine IN Style Week na ulice Grada Zagreba u ružičastim tonovima, jer... da, Valentinovo je!

Ako tjedan ljubavi želite pamtiti po lijepim trenucima posjetite nas u jednom od četiri vrhunska zagrebačka restorana i slastičarnici, ovim redoslijedom:

Apetit City 8.02. u srijedu od 20:00 h.

Doživite romantične trenutke u srcu Zagreba i gradsku ljubav kroz četiri slijeda vrhunske izvedbe jela i naravno uz pratnju Korlat vina po cijeni od 270 kn! Gošća večeri je naša draga glumica i pjevačica Sementa Rajhard koja će nastupiti uz pratnju live gitare. Večer započinje s Korlat Rose 2015, pačja jetra s umakom od Porta, Chutney od kruške i domaći brioche, Korlat Cabernet Sauvignon 2013,rižoto od cikle s kozjim sirom i mascarpone kremom s agrumima, Korlat Merlot, janjeća noga s pireom od celera i čipsom od špinata i luka uz Korlat Syrah, tart od tamne čokolade s pistacijom i pjenicom od Granny Smith jabuke!

ATLANTA bocca MARAI 9.02. u četvrtak od 20:00 h.

Ako ste spremni za čaroliju od 270 kn u Miramarskoj ulici koju su chef-ovi brižno pripremali za vas onda već sigurno znate što je Bocca Magic! Couvert, pileća pate s kruškom, tartufima i medom, Korlat Rose 2015, Rižoto od pinjola i cherry rajčice s tempurom od skute, Korlat Merlot 2013, Beefsteak Marai (umak od šumskog voća i balsamica, zapečeni krumpir u vrhnju), Korlat Cabernet Sauvignon 2013, Čokoladna sfera, mascarpone mousse, coulis šumskog voća i Korlat Merlot Selection 2010!

 | Author: Promo foto: Promo

TAKENOKO 10.02. u petak od 20:00 h.

ORIENT MENU 1 u sklopu Dine IN Style Weeka otvaramo s Korlat Rose 2015 vinom uz carpaccio od hobotnice s prahom od miso paste, pa pikantna pileća krilca, glazirana medom i čilijem, čaša Korlat Syrah, janjeći kotleti s umakom od datulja i smokvi, čaša Korlat Cabernet Sauvignona i Pana cota za kraj po cijeni od 390,00 kn. ORIENT MENU 2 Tuna Kakuni, Korlat Rose, Gyoza japanske okruglice s povrćem i piletinom, Čaša Korlat Syrah, Nori maki tempura, brancin i tuna u tempuri, čaša Korlat Cabernet Sauvignona, Goma no pafe, mus od sezama sa sladoledom od zelenog čaja po cijeni od 370 kn.

MANO 2 u subotu 11.02. od 20:00 h.

Salata francuskih mahuna s snjegom pačje jetre,bademi u smeđem maslacu, vlasac, Korlat Rose, domaća štruklica s pjenicom od sira, crumle čvaraka, cream fraich, Korlat Cabernet Sauvignon 2013, flambirani mignon guščje jetre Rougie serviran na briochu, glazirana suha smokva, sol od ljubičica, Korlat Cabernet Sauvignon 2013, kare srne u zelenom krepinetu klekovih bobica, varijante krumpira ( La ratte u aktivnom ugljenu, krema krumpira) jus češnjaka i timjana, Korlat Merlot, kolač od maka sa sorbetom šljive i tonka graha. Cijena menu-a iznosi 310kn.

 | Author: Promo foto: Promo

14.02.2017 u b041 (ex Chocolat 041) Sweet Love Valentine`s party uz Dj Emm Bee-a i Korlat vina.

Na samo Valentinovo uz Korlat vina častimo vas s čokoladnim pralinama! Plešite, volite se i uživajte u najslađem partiju u gradu uz ponudu krema od mascarponea i ananasa s kokosom, čokoladnih krema s kremom od mascarponea i malina, jogurt-panacotta s jagodama i malinama, vrhunskom vinu i rasplesanim gostima!

 | Author: Promo foto: Promo

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.