Projekt u koji su chefovi Marin Medak i Tvrtko Šakota ušli zajedničkim iskustvom i znanjem o mesu, po svom otvaranju prije dvije godine, nakon je dobio svoj nastavak. Prošle su srijede na tržnici Dolac otvorili još jednu poslovnicu i tako u sam centar grada donijeli sasvim drugačiju ponudu vrhunskog mariniranog mesa.
Nova Rougemarinova mesnica, nazvana po najelegantnijem japanskom nožu, nalazi se u zatvorenom dijelu tržnice, uz sve ostale mesnice, dok se ponudom u potpunosti razlikuje od ostatka. Iako u njihovom izlogu možete birati i između klasičnih komada mesa poput telećeg vrata, buta i koljenice, tu su i daleko zanimljiviji, već marinirani i spremni za pečenje komadi mesa.
U ponudi Santoku mesnice tako možete pronaći marinirana pileća krilca i yakitori pileće ražnjiće s mladim lukom i teriyaki umakom, svinjski vrat u korejskoj marinadi, marinirana rebrica te sjajne juneće pljeskavice, one klasične, ali i ona sa sušenom rajčicom, bučinim sjemenkama i dimljenom mozzarellom.
Osim mesa, u Santoku možete kupiti i domaća Rougemarinova brioche peciva.
Iako se ponuda previše ne razlikuje od one u prvoj i donedavno jedinoj Santoku poslovnici, tik do Rougemarina, svakako je pravo osvježenje za centar grada i uobičajen izbor mesnica na Dolcu.