Najave 14. lipnja 2017.

Omiljeni zagrebački park dobiva vlastito pivo!

foto: Privatni album
gastro postao gastro.24sata.hr
Ljetni projekt Art Park (lociran između Tomićeve, Ilice i Strossmayerovog šetališta ) nedavno je zakoračio u svoje drugo izdanje, a ovoga puta je za svoje posjetitelje pripremio jedinstvenu novost - prvo Art Park Pivo.

‘Nakon višegodišnje suradnje Pivovare Medvedgrad i kolektiva Pimp my Pump u sklopu koje smo oslikali pet zagrebačkih pumpi, uredili park u Adžijinoj, proslavili rođendan Boba Marleyja te oslikali zidove prostora pivnica Medvedgrad diljem grada rodila se ideja da najposebniji zagrebački park dobije svoje originalno pivo.’ - izjavio je Boris Bare, osnivač kolektiva Pimp my Pump i pokretač projekta Art Park, o nastavku zanimljive umjetničko-društvene priče.

Možda vas zanima... Nikad jače: Hrvatsko pivsko ljeto 2017. Najave



Etiketu Art Park Piva potpisuje Pimp my Pump koji je ovim radom želio podsjetiti na dobru atmosferu i pozitivnu energiju sveprisutnu u Art Parku te ostati dosljedan originalnoj viziji koju prema svojim proizvodima njeguje Pivovara Medvedgrad.

 | Author: Privatni album foto: Privatni album

‘Pivovara Medvedgrad ima projekt Dobri Duh Zagreba kojim želimo podržati humanitarno djelovanje, a pogotovo one koji svojim talentom i trudom mijenjaju grad na bolje. Prošle godine Art Park je bio jedan on najomiljenijih gradskih evenata, a ove godine smo se odlučili za korak više te smo napravili pivo samo za Art Park! Bare i ekipa su savršeno odradili etiketu, mi smo napravili svoje s pivom i moram reći da smo svi oduševljeni rezultatom.’ - izjavio je ovim povodom Ivan Nauković, voditelj marketinga Pivovare Medvedgrad.

 | Author: Privatni album foto: Privatni album


Što se tiče same kvalitete i okusa Art Park Piva dovoljno govori komentar jednog od najcjenjenijih hrvatskih pivskih kritičara, Marka Ožegovića.

Pivska edukacija Možda vas zanima... Mala pivska edukacija: Ovo morate znati ako odlučite otići popiti craft! Špajza


'Kao što mnogi iskusni pivoljupci znaju, craft pivarstvo često zna biti prava umjetnost. Suradnja Art Parka i Pivovare Medvedgrad je stoga apsolutno logičan korak koji je rezultirao kvalitetnim pivom. Medvedgradov Art Park je ukusan, pitak Vienna lager koji lijepo demonstrira Vienna slad i balansira je češkim Bobek i njemačkim mandarina Bavaria hmeljem, bez odlaska u ekstreme.'

Art Park Pivo će se tijekom ljeta moći kupiti - u Art Parku.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.