Najave Zagreb Chill&Grill festival 28.4. - 1.5. / Bundek 02. svibnja 2017.

PERMETAL - Broj 1 u borbi s tvrdokornim masnoćama

Grill
foto: Stockfood
gastro postao gastro.24sata.hr
Riješite problem zagorjelih ostataka hrane u pećnicama, nakupljene masnoće na napama ili roštiljima vrlo lako i bez pretjerane muke uz pomoć PERMETALA!
 

Od svih vrsta čišćenja u kućanstvu mnogima od nas najteže pada pogled na zagorjele ostatke hrane u pećnicama, nakupljene masnoće na napama ili pak zagorene rešetke na roštiljima. 

 | Author: Labud foto: Labud

Bez pravog pomagača čišćenje takvih tvrdokornih masnoća doista može biti naporno i mukotrpno. No, iznenadilo bi vas kako rješenje ovog problema može biti jednostavno.

Labud

Zahvaljujući Permetalu, najprodavanijem sredstvu za tu namjenu u Hrvatskoj, ovaj problem možete riješiti vrlo lako i bez pretjerane muke. Na tvrdokornu masnoću s pećnica, roštilja i kuhinjskih napa, za čije biste čišćenje inače trebali puno ribanja i struganja, dovoljno je tek nanijeti Permetal i ostaviti ga da djeluje 15 minuta te potom prebrisati krpom ili abrazivnim dijelom spužvice. Nečistoće i zagorene masnoće doslovce nestaju pokretom ruke.

 | Author: Labud foto: Labud

Permetal GOLD - Sve čisto u 5 minuta!
Pojačana formulacija osigurava još brže i učinkovitije čišćenje tvrdokornih i zagorjelih naslaga masnoća i hrđe. Dodatna snaga odmašćivanja osigurava savršenu čistoću, roštilja, napa i pećnica u svega 5 minuta.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.