Najave Zagreb Chill&Grill festival 28.4. - 1.5. / Bundek 28. travnja 2017.

Počinje najveći festival klope, cuge i mjuze danas u 17 sati!

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Najveća manifestacija dobrog grilla, odličnih craft piva i fantastične mjuze Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola počinje danas u 17 sati na zagrebačkom Bundeku! Pridružite nam se!

Napokon je stigao i taj dan! U 17 sati na zagrebačkom Bundeku danas će početi najveći festival klope, cuge i mjuze Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola! 

Ovaj četverodnevni spektakl otvorit će Iva Šulentić i Ivan Vukušić uz zvuke DJ Ree. 

U 18 sati počinje i Show Cooking Daria Lide, a u 19 sati se možete okušati u Grilloteci, gastro natjecanju za posjetitelje. 
 

Foto: pbz

Osim toga, sva četiri dana možete iskušavati najbolja hrvatska craft piva.  

Kao šećer na kraju prvog dana festivala, u 20 sati počinje koncert Ede Maajke. 


Na četverodnevnoj manifestaciji poznati chefovi, foodblogeri i zagrebački restorani pripremat će grill specijalitete uz najbolja domaća craft piva i koncerte.

U ponudi će biti i delicije popu­larnih zagrebačkih restorana Batak Grill, Mundoaka, Biberon, Bicko, Plac, Špiro, Brko i Brko te Njam Njam. 

 

Foto: pbz

Najmlađe posjetitelje očekuje zabavni park s kreativnim radionicama i ostalim sadržajima. A dok se mališani igraju, odrasli mogu uživati u chill out zoni, gdje će ih čekati savršena kombinacija klope, cuge i mjuze. Bit će i nagradnih natjecanja, kao što je jedenje ljutih papričica, natjecanje u kotrljanju bačvi, pranju roštilja...

 

Foto: 24 sata

Ulaz na festival bit će besplatan, a od subote do ponedjeljka traje od 12 do 23 sata. 

Foto: 24 sata

Organizatori projekta su 24sata i Gastro.hr, a partneri Grad Zagreb, PIK Vrbovec, Jack Daniel's, Dacia, Kotányi, Kisko, Permetal, President, TABASCO®, Konzum, Grad Zagreb i mnogi drugi... 

Sve detalje potražite na službenoj stranici Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola, facebooku i Gastro.hr. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.