Najave 07. srpnja 2017.

Riječi koje pokreću: Neka vas inspirira naš 'kolačić sreće'

gastro postao gastro.24sata.hr
Osim kvalitetnog i autentičnog sadržaja iz pera najzanimljivijih hrvatskih blogera, ali i 'običnih ljudi', misija BlogBustera je i da inspirira i ohrabruje. I tu u priču ulaze i naši 'kolačići sreće'...

Hoće li nam dan biti dobar, loš ili 'samo' okej, ovisi o mnogo sitnih faktora i rituala s kojima započinjemo dan. Nekima je to kava, nekima fini doručak, a nekima i tuširanje uz omiljenu glazbu. Svojim ritualima odsad priključiti možete i naše virtualne 'kolačiće sreće' koji će vas, nakon samo jednog klika, motivirati da u novi dan uđete s više energije i u boljem raspoloženju. 

Otvaranjem 'kolačića' otvarate neke od najinspirativnijih citata naših blogera koji sve vas, vjerne čitatelje BlogBustera, već mjesecima potiču da budete najbolja moguća sebe i da propitkujete svijet koji vas okružuje. 

Dakle, što još čekate? KLIKNI OVDJE i saznaj što ti poručuje naš kolačić sreće, a onda ga podijeli na Facebooku s prijateljima pa i njima uljepšaj dan. 

 | Author:

'Stvarne priče, stvarni ljudi.' To je otprilike moto BlogBustera, nove platforme na kojoj Styria, vodeća medijska kompanija u Hrvatskoj, okuplja najzanimljivije domaće autore, blogere i komentatore, ali i sve one koje će iz vedra neba 'puknuti' inspiracija pa će poželjeli svoje iskustvo podijeliti na mreži s rekordnih milijun i pol jedinstvenih korisnika mjesečno. 

Blogeri svoj hobi i strast prema pisanju polako pretvaraju u ozbiljan posao od kojeg mogu i živjeti što u svijetu više nije nikakva rijetkost. Jedna od 'misija' BlogBustera je ubrzati taj tranzicijski proces i blogerima dati novi, snažniji glas, a svima vama, našim vjernim čitateljima, ponuditi kvalitetan sadržaj iz 'pera' običnih ljudi koji pišu o stvarima prema kojima osjećaju najveću strast ili pak o situacijama koje ih svakodnevno inspiriraju.

BlogBuster se ponosi suradnjama s autorima poput Andree Tintor, Tee Hržice, Matta Marenića, Tihomira Polančeca, Alana Menige, Tee Zavacki, Anamarie Todorić, Ivane Samaržije, Brankice Stanić, Jane Krišković Baždarić, Riane Petanjek, Ane Kolar, ali i Anđe Marić, Merite Arslani, Nine Slišković i Ingrid Divković, a 'kuhaju se' i suradnje s najpoznatijim licima na blogerskoj sceni. No, o tome više uskoro...

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.