Najave Zagreb Chill&Grill festival 28.4. - 1.5. / Bundek 29. travnja 2017.

Sjajna atmosfera na festivalu klope, mjuze i cuge!

foto: Gastro.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
U petak je konačno počelo četverodnevno druženje na velikom festivalu Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola!

Unatoč činjenici da nebesa definitivno nisu bila naklonjena organizatorima tog sivog jutra kad je trebao početi prvi Zagreb Chill&Grill Festival powered by Coca-Cola, već kasno poslijepodne sve su kockice bile na svome mjestu!

Prvi decilitri tridesetak vrsta najboljih domaćih craft piva potekli su uz sunčeve zrake, dok je miris dvadesetak raznih mesnih i povrtnih specijaliteta nježno draškao nozdrve posjetitelja. Misija je uspjela - ljudi su otkrili Chill&Grill! 

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Tijekom cijelog dana na glavnoj će se pozornici održavati cooking showovi, nagradne igre za posjetitelje i dvoboji kuhara, pa smo prvoga dana (čekaju nas još tri, ne zaboravite!) uživali slušajući voditelje Ivu Šulentić i Ivana Vukušića te gledajući kako poznati chef Dario Lide peče junetinu na grillu, nakon što ju je 24 sata "mučio" sous vide metodom.

Možda vas zanima... Ante Martić: Spremam smokey BBQ burger s viskijem! Najave

Rezultat - čisto savršenstvo! Nakon njegovog showa, pozornicu su napunili posjetitelji koji su se prijavili na nagradnu igru Permetala i nakon par lakih zadataka - osvojili vrijedna nagrade.

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Prvoga smo dana tako uživali u glazbi zgodne i nasmijane DJ Ree, sve dok na pozornicu nije stupio veliki Edo Maajka i bacio u trans gomilu sljedbenika. Jedinstven i neponovljiv!

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Danas, u subotu, festival kreće od 12.00 sati, kad vas očekuju pivska remek djela Prvog Viškog Piva, Varionice, Nove Runde, Zmajskog, 5th Elementa, Križevačkog, The Gardena i Medvedgrada, kao i specijaliteti s grilla Biberona, Bicka, Špire, Mundoake, Brke i Brke, Placa i Njam Njama...

Festival je osobno otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Marko Lučić i Matko Bukovac, chefovski duo otvara sezonu cooking showova već od 12.15, da bi nakon toga uslijedila velika nagradna igra za posjetitelje. U subotu ćete još moći vidjeti kako kuhaju i Dario Lide i Marko Palfi iz Mundoake, a tu je za najodvažnije i utrka u, i na - bačvama! Voditelji su sjajni Frano Ridjan i Martina Validžić!

Možda vas zanima... Zagreb Chill&Grill te nagrađuje sa 90 roštilja! Najave

Nagrade su tu, na vama je samo da dođete, uzmete svoje piće, odlučite se između sjajnih jela s grilla i provedete savršen dan na pikniku. Ili dane?

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Za glazbu su drugoga dana zaduženi DJ Stanko Bondža, koji pušta mjuzu do 18 sati kad nastupa bend Jazzavci, sve do glavne točke dana, koncerta benda Soul Fingers od 20 sati. Tu je i sjajan dječji kutak, plesni studio te JoomBoos Chillout zona.

Uglavnom, Coca-Cola, Jack Daniel's, najbolja hrvatska craft piva i hrpa jela s grilla, savršen su razlog zbog kojeg se do ponedjeljka vidimo na najljepšem zagrebačkom izletištu. Sve detalje potražite na službenoj stranici eventa www.chillgrill.hr

Pivili!

Možda vas zanima... Detaljan program Zagreb Chill&Grilla! Najave

Uživajte u proljeću, dođite na Zagreb Chill&Gril powered by Coca-Cola! 

 | Author: 24sata foto: 24sata

Organizatori projekta su 24sata i Gastro.hr, a partneri Grad Zagreb, PIK Vrbovec, Jack Daniel's, Dacia, Kotányi, Kisko, Permetal, President, TABASCO®, Konzum i mnogi drugi...    

Bundek vas čeka...

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.