Najave 11. veljače 2017.

Skuhatćute: recepti koji zahuktavaju strasti

foto: 123rf
gastro postao gastro.24sata.hr
Potražite u ženskom paketu 24sata novi broj gastromagazina koji donosi slatke i slane delicije

 | Author: 123rf foto: 123rf

Iznenadite svoje partnere, ili one koji će to tek postati, maštovitim slatkim i slanim receptima u slanim i slatkim verzijama. Donosimo vam recepte za cjelokupni romantični meni, od velikog pizza srca do zaljubljenih muffina.

 | Author: thinkstock foto: thinkstock Sve što ste ikada znali o limunu slobodno zaboravite uz naše neodoljive kiselkasto - slatke torte, kuglofe, tiramisu, cheesecake i druge slastice.

Madeleines | Author: thinkstock foto: thinkstock

Sočne savijače i mesne rolade probajte na nove i inovativne načine koje ne nalaze kraja mašti. Najdraže komade piletine, puretine i svinjetine spojite s povrćem, slaninom, fetom ili pestom

 | Author: 123rf foto: 123rf

Naučite kako Talijani uživaju u jelu uz majstore domaće tjestenine, koji otkrivaju jednostavnost pripreme ukusnih njoka i istarskih krafa. Pritom se upustite u arome spoja hrvatskog i talijanskog Mediterana u kombinaciji s najboljim od kontinentalnih delicija.

   | Author: Žarko Bašić/PIXSELL foto: Žarko Bašić/PIXSELL

Podijelite i vi tajne iz vlastitih kuharica i šaljite recepte s fotografijama na adresu rubrika Život za magazin Skuhatćute, Oreškovićeva3D, 10000 Zagreb ili na e-mail: lfestyle@24sata.hr. Najbolje recepte ćemo objaviti i nagraditi sa 100 kuna.  | Author: 123rf foto: 123rf

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.