Najave 23. svibnja 2017.

Stara vura - gornjogradske gastronomske i glazbene delicije

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Skriven u dvorištu Muzeja grada Zagreba, kultni zagrebački gornjogradski restoran Stara vura u potpuno novom sjaju predstavlja slasno osvježenje zagrebačke gastronomske, ali i kulturne scene.

U moru modernih restoranskih noviteta u Zagrebu, u nekad iznimno popularnom ambijentu, nekoliko je vrijednih ruku stvorilo fantastično mjesto za vrhunske zalogaje i sjajan provod.

Osvježen interijer, prepoznatljiv gornjogradski štih i nadolazeće tople ljetne večeri ovom mjestu zasigurno daju posebnu čar. Riječ je o posve drugačijoj Staroj vuri, novom omiljenom odredištu domaćih gurmana.
 

 | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić
 

 | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić

 

Dobro promišljeni noviteti i cjelokupna ponuda Stare vure osvaja već na prvi pogled. Velik izbor tradicionalnih jela pripremljenih prema receptima naših baka, ali i suvremeni, a la carte tanjuri dio su raznovrsnog menija koji će bez sumnje oduševiti i najzahtjevnije gurmane.

 

Štrukli Možda vas zanima... Top 10 autohtonih hrvatskih jela! Špajza



Zagorski štrukli, zagrebački odrezak ili domaća patka na brojne načine idealan su izbor za ljubitelje izvornih zagrebačkih jela. Za sve to zaslužan je chef Nikica Car, poznatiji po svom dugogodišnjem spremanju jela bivšem američkom veleposlaniku Peteru Galbraithu.
 

 | Author: Promo foto: Promo


Uz neodoljive zalogaje, bogatu gastro priču zaokružit će i ritmovi tematskih večeri. Naime, u nadolazećim ljetnim mjesecima, na prekrasno uređenoj terasi, gosti će imati prilike uživati u miru gornjeg grada i izvedbama glazbenih genijalaca s najrazličitijih područja.
 

 | Author: Promo foto: Promo

 | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić  | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić  | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.