Najave 06. travnja 2017.

Ljuti gumeni bomboni, ajvari, umaci - otvorenje u subotu!

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Zagreb dobiva mjesto u kojem će svi koji vole uživati u hrani, začinima i pivima doći na svoje...

Hedonistička oaza pod imenom Spicy Days otvara se u subotu, 8. travnja na adresi Tratinska 38, a šuška se da će vas u 12.00 dočekati brojne delikatese iz svijeta ljutog. Spicy Days djelo je već dobro poznatog tima „Volim Ljuto“ koji je u posljednjih 5 godina polako razvio kulturu jedenja ljute i začinjene hrane.

 | Author: Promo foto: Promo

No, ova trgovina ne sastoji se isključivo od njihovih proizvoda, već sadrži i strane brandove koji su popularni u stranim državama, a na našim prostorima nisu nikad bili dostupni.

Spicy Days temelji se na 4 riječi: Chili, Spice, BBQ i Beer. To znači da možete pronaći začine, umake, marinade, curry paste, ukiseljeno povrće, cijelu paletu craft piva i mnogo ideja za poklone, kao i poklon paketa. Od domaćih ljutih proizvođača ovdje se trenutno nalaze Volim Ljuto i Juta Spiza, a od stranih su tu Blair's, Hot Headz, Psycho Juice, Hunt's, Sweet Baby Ray's, originalna Huy Fong Sriracha i još mnogi drugi.

 | Author: Promo foto: Promo

Od craft piva ovdje se nalaze poznate domaće i strane etikete uz koje jako dobro pašu najljući čipsevi, kokice ili kikiriki koje ste ikad probali. Ljubitelji slatkog neće ostati praznih ruku jer će pronaći najljuće čokolade i gumene medvjediće u ovom dijelu Europe!

Ponuda Spicy Daysa ovdje ne staje jer uskoro dolazi još različitih proizvođača, a pozivaju se i svi domaći proizvođači da se jave ako smatraju da bi se njihovi proizvodi uklopili u koncept trgovine. S vremenom ćemo proizvode dodavati i u webshop koji će se nalaziti na istoimenoj web stranici, tako da će svi ovi proizvodi biti dostupni i van Zagreba, ali i unutar Zagreba u rekordnom vremenu.

Vidimo se u subotu!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.