Native sadržaj Za koji stol želiš sjesti? 26. travnja 2024.

Dođi za stol i osvoji odlične PIK nagrade!

foto: PIK

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Naši Gastrolovci pokazali su ti što sve može biti stol, a sada je red na tebi da dođeš za omiljeni i osvojiš odličnu nagradu!

Sljedovi i sljedovi fine hrane koja dolazi za pomno postavljen stol za kojim su se okupili svi naši najdraži zvuči predivno i svaki put mu se veselimo, no takve prilike, budimo realni, nisu jako česte, koliko god bismo htjeli da jesu. Stvarnost je da nam život svakodnevno priprema nove zanimljive avanture i izazove, no te ne znači da ne možemo s dragim ljudima uživati u finim zalogajima. 

Naši Gastrolovci Darko, Mile, Sandra, Andrea i Vedran osmislili su pet različitih recepata i ideja za 'stolove' za kojima ste se sigurno barem jednom našli. Od pauze za ručak na klupici u parku, kaosa selidbe ili večere na kauču do piknika pod sunčanim nebom i automobila na putu do mora, ovi stolovi okupljaju oko sebe ljude već generacijama, baš kao i najfiniji PIK proizvodi

 | Author:

Ako i ti želiš pripremiti gozbu za svoje najdraže za improviziranim ili pravim stolom, brzo posjeti naš microsite, dođi za stol i možda baš ti osvojiš odličnu PIK nagradu. U paketu ćeš pronaći PIK pregaču, majice, vrećicu te mnoštvom finih PIK proizvoda. Sve što trebaš napraviti je odabrati omiljeni stol za koji želiš doći i napisati nam s kime želiš sjesti baš za taj stol, a najkreativniji odgovor nagrađujemo. Sretno!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.