Native sadržaj Za koji stol želiš sjesti? 26. travnja 2024.

Slasni zalogaji koji će i selidbu učiniti zabavnom

foto: Darko Kontin

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Ništa nam nije draže od guštanja s dragim ljudima oko stola sa super hranom, a da se uz PIK guštati može bilo gdje pokazat će ti naši Gastrolovci!

Selidba je uvijek uzbudljiva - kao koncept! Trenutak kada postane stvarnost i kada vidimo koliko zapravo posla i vremena iziskuje, uvijek postaje malo manje zabavna, no postoje dvije stvari koje ju mogu pretvoriti u to zabavno iskustvo iz naše mašte. To su, kao prvo, naši najdraži koji će nam pomoći da sve stvari što brže i sigurnije završe u kartonskim kutijama i na kraju na novoj adresi. 

Druga stvar koja je neophodna su fini zalogaji u kojima možemo uživati s dragim pomagačima. Budući da je cijela kuhinja spakirana u kutije, ti zalogaji moraju biti brzi, jednostavni i prije svega ukusni, a to zna i Gastrolovac Darko Kontin, autor bloga "Darkova web kuhinja". Darko je pokazao kako se lako kartonska kutija u trenu može pretvoriti u stol pun delicija uz PIK nareske, a ako ti se svidjela njegova ideja, posjeti naš microsite, dođi za stol i osvoji bogati paket PIK proizvoda. 

Sastojci: 

Priprema: 

  1. Slance nareži na šnite veličine zalogaja. Kisele krastavce nareži na ploške.
  2. Na svaku šnitu stavi komad PIK Panona salamePIK Zimske salame i kolutić kiselih krastavaca te zabodi jednu čačkalicu. 
  3. Sendviče posluži na dasci, a kao stol poslužit će i kartonska kutija. 

U slast!

 | Author: Darko Kontin foto: Darko Kontin

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.