Recenzije 06. svibnja 2017.

Kako smo pojeli najljući umak u Hrvatskoj!

foto: Domagoj Jakopović Ribafish
gastro postao gastro.24sata.hr
Našu dugotrajnu suradnju s Goranom Vrabecom iz firme Volim Ljuto, nastavili smo i kada je otvorio dućan ljute hrane Spicy Days. Dapače, pridružili smo se Goranu i kolegi Darjanu Grilecu u kušanju umaka jakog 360.000 scovillea, na njihovom video blogu Spicy Talks!

Spicy Talks #2 feat. Ribafish

"Znamo, epizoda je poduža, ali degustirali smo 3 piva i 3 umaka. Probali smo najljući umak ikad i ako želite vidjeti kako je to izgledalo, obratite pozornost na 22. minutu! Ovaj put nam se pridružio Ribafish, urednik portala Gastro.hr.

Ljutina Možda vas zanima... Klub ljubitelja ljutine: Nađite srodan želudac! None

Ono što smo degustirali bili su redom John Lemon by Visibaba Pivo, potom Crazy Bastard Sauce Jalapeno and Date, Baltazar by Pivovara i pivnica Medvedgrad, Orange pulp Habanero Pepper sauce by Marie Sharp's Habanero Sauce, novu Into The Rye IPA-u by Varionica i naposlijetku ono što nam je zadalo previše bolova koji su potrajali i do ranih jutarnjih sati - Da Bomb Ground Zero by Original Juan."

Papričice Možda vas zanima... Ovo će boljeti: Ultimativna lista 5 najljućih papričica na svijetu Špajza

Kako je sve prošlo u prekrasnom butiku Spicy Days, pogledajte u videu, i oprostite zbog grubih riječi i gesta... stvarno je ljuto!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.