Recenzije 22. ožujka 2017.

Kaptol Boutique Cinema: Gledajte i grickajte s guštom!

foto: Anamarija Ledić
gastro postao gastro.24sata.hr
"Bez obzira na to što više nisam dijete, još uvijek mi odlazak u kino predstavlja poseban doživljaj." priča naša blogerica koja se oduševila novom zagrebačkom destinacijom!

Već na putu prema kinu pokušavate dokučiti što će se dogoditi u filmu, iako ste samo pogledali najavu. Karte pokupite na blagajni u što kraćem roku, osim ako radi neki simpa dečko, onda se malo zadržite dok vam ispriča sve pogodnosti kluba vjernosti.

 | Author: Anamarija Ledić foto: Anamarija Ledić


Nakon toga slijedi jako bitan korak, a to je hrana. Toliko je izbora a toliko malo vremena. Ako želite upoznati nečije pravo lice, odvedite ga u kino da bira grickalice za film. Vrlo brzo će sve isplivati na površinu.

 | Author: Anamarija Ledić foto: Anamarija Ledić

Recimo, moj prijatelj navodno jako pazi na prehranu i uvijek me podsjeća na vrijednosti zdrave prehrane, ali u kinu uzme nachose s duplim sirom i King Double. Meni u tom trenutku oči iscure od šoka, a on mrtav hladan odskakuće prema dvorani. Zato mi vjerujte, odvedi sve svoje (ne)prijatelje u kino. Tako ćete ih najlakše upoznati. (Mig, mig)

 | Author: Anamarija Ledić foto: Anamarija Ledić

Moj osobni problem s kinom i grickalicama je bio taj što sam uvijek htjela nešto novo. Međutim vrlo brzo se suzio izbor. Onda je došao Kaptol Boutique Cinema. Svima voljeno kino na Kaptolu se ponovno otvorilo pod novim vlasnikom i ugodno nas iznenadilo sa svojom širokom ponudom.

 | Author: Anamarija Ledić foto: Anamarija Ledić


Cijeli prostor je potpuno osvježenje za cijeli shopping centar. Retro stil se osjeti u dvoranama, baru i terasi. Samo Studio Franić Šekoranja mogu postići da se osjećate ugodno kao doma, a prekrasno i posebno kao da ste u izlasku. Takva je ponuda hrane i pića.

 | Author: Anamarija Ledić foto: Anamarija Ledić

Uz klasične kokice, možete izabrati između još 9 vrsta kokica. Čokolada, karamela, kokos, jagoda, šumsko voće...to su neki od okusa, a sve možete pogledati na njihovoj web stranici. Gricnula sam i jedan iznenađujuće dobar čips. Čips od jabuke s bijelom čokoladom izgleda kao rješenje za sve roditelje koji muku muče s voćem i klincima. Osobno sam više tip za praline i orašaste plodove uz film i uvijek mi je to falilo u kinima. I meni su tu doskočili s 13 vrsta alternativnih grickalica u simpatičnim kutijicama. Listu također možete pogledati na web stranici, a ja bih izdvojila praline, Amarettine i wasabi kikiriki.

 | Author: Anamarija Ledić foto: Anamarija Ledić

Bar se dijeli na udobnu oazu koja podsjeća na susret Briljantina i Marsovca u jednom prostoru, te prekrasnu terasu gdje ću zasigurno provoditi dane dok ne dođe vrijeme za ljeto i godišnji odmor. Za bolji efekt odmora predlažem vam točeno The Garden pivo, vino ili neki od koktela s liste. Kada ogladnite možete birati između plata s kombinacijom sireva ili kombinacijom sira i pršuta Dolce Contrada.

 | Author: Anamarija Ledić foto: Anamarija Ledić

Od sireva ćete probati kozji Caprino Fresco Capra, ovčji Pecorino Sardo DOP i kravlji Emmentaler Losfeld Suisse Pointe. Uz platu dobijete integralne kruščiće i preporuku vina, na fotografijama je San Marzano “Talo” Malvazija Nera.

 | Author: Anamarija Ledić foto: Anamarija Ledić

Smatram se velikom filmofil(icom) i često provodim vrijeme u kinima i ovo mi je jedno od najugodnijih u kojem sam bila. Cijeli doživljaj je jako ugodan. Puno je opcija za grickanje prije filma, sjedala su jako lijepa i ugodna, a nakon filma mogu s društvom komentirati svaku scenu uz lijepo vino ili Martini kakvog ga James Bond voli: "Shaken, not stirred".

Ostanite fini uz Oh Fudge!

Anamariju, odnosno Oh fudge, možete pratiti na straniciinstagramu te facebooku

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.