gastro postao
Sendvič prepun ukusnih sastojaka bit će idealan ručak na poslu
Vrijeme pripreme: do 15 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 454
Potrebno vam je
- 1 kom tuna u salamuri
- 4 kriška graham ( kruh od punog zrna )
- 0.50 mala žlica senf
- 4 kom krastavci, kiseli
- 2 kom inćun, konzervirani
- 1 mala žlica kapari
- 50 g sir kravlji svježi, obrano mlijeko
- 2 mala žlica vrhnje kiselo (20% masti)
- 0.50 mala žlica majoneza
- sol
- papar
- 1 kom krastavci (svježi, sirovi)
- salata, zelena
Priprema
- Kisele krastavce, inćune i kapare nasjeckajte na sitno. Tunu ocijedite od salamure i grubo usitnite.
- U zdjeli pomiješajte kravlji sir s kiselim vrhnjem, senfom i majonezom dok ne dobijete homogenu smjesu.
- U smjesu od sira dodajte kisele krastavce, inćune i kapare, popaprite i dobro promiješajte pa dodajte usitnjenu tunu i laganim pokretima umiješajte tunu u smjesu. Po potrebi još dodatno začinite paštetu sa soli i paprom.
- Zelenu salatu operite, krastavce narežite na ploške.
- Na kriške kruha deblje namažite sloj paštete, na njega posložite povrće i prekrijte drugom namazanom kriškom.