Recepti 03. listopada 2014.

Frittata od mladog luka i metvice

gastro postao gastro.24sata.hr
Super brza i jednostavna frittata s povrćem, začinima i feta sirom

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 3

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 397

Potrebno vam je

  • 6 kom jaje kokošje
  • 150 g grašak, suhi
  • 6 kom mladi luk
  • 1 vezica menta
  • 100 g feta sir
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • 50 ml ulje maslinovo

Priprema

  1. Na zagrijanu ulju pirjajte nasjeckani luk dok ne omekša. Dodajte jaja, fetu, grašak, sol, papar i nasjeckane listove metvice, dobro pomiješajte i pržite na laganoj vatri 5-10 min. Fritattu prebacite u pećnicu zagrijanu na 180°c dok ne postane zlatnosmeđa.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.