Recepti 13. listopada 2014.

Grdobina u umaku s pjenušcem

gastro postao gastro.24sata.hr
Uživajte u pjenušcu na malo drugačiji način

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 2

Potrebno vam je

  • 2 dl riblja juha
  • 1 žlica pšenično brašno, bijelo
  • 1 žlica pinjoli
  • 2 žlica ulje maslinovo
  • sol
  • papar

Priprema

  1. Rep grdobine narežite na odreske, posolite, popaprite, a potom ih dopola ispecite na žaru ili u grill tavi.
  2. Na maslinovom ulju zažutite žlicu brašna, dodajte riblji temeljac (od glave grdobine), pjenušac, usitnjene pinjole i začine po ukusu.
  3. Sve zajedno zakuhajte desetak minuta na umjerenoj vatri, a zatim dodajte odreske grdobine te kuhajte još desetak minuta.

Uživajte u pjenušcu na malo drugačiji način

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.