Recepti 28. siječnja 2015.

Jabuke u šlafroku

Jabuke-u-šlafroku
foto: Pixsell.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
Nekada je ovo bila jedna od omiljenih dječjih slastica

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 275

Potrebno vam je

  • 500 g jabuka (cijela)
  • 1 kom jaje kokošje
  • 250 ml mlijeko kravlje (1.8% masti )
  • 200 g glatko brašno
  • ulje suncokretovo
  • šećer, u prahu

Priprema

  1. Jabuke ogulite i narežite na kriške.
  2. Pomiješajte jaje, mlijeko i brašno u smjesu gušću nego za palačinke.
  3. Jabuke umočite u smjesu i ispecite na ulju.
  4. Ocijedite na ubrusu. Pospite šećerom i cimetom.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.