gastro postao
Gusta i bogata juha po receptu slavnog chefa Rudolpha van Veena
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 434
Potrebno vam je
- 1.50 žlica ulje maslinovo
- 1 kom luk ,crveni
- 1 režanj češnjak
- 300 g krumpir, zreli
- 1 kom poriluk (bijeli dio)
- 800 ml goveđa juha
- 200 ml mlijeko kravlje ( 3.3% masti )
- 1 kom mrkva, crvena
- 1 kom tikvice, zelene
- 200 g kukuruz iz konzerve
- 1 kom kobasica (prosjek )
- sol
- papar
Priprema
- Na malo ulja ispirjajte nasjeckani luk i češnjak. Prelijte vrućom juhom i mlijekom. Dodajte narezan krumpir i poriluk. Kad omekša, propasirajte mikserom.
- Ubacite narezanu mrkvu, tikvicu i kukuruz, kuhajte još desetak minuta pa i njih izmiksajte. Dodajte skuhanu narezanu kobasu. Začinite.