Recepti 30. kolovoza 2016.

Doručak odlikaša: Kajgana s vrganjima

Kajgana
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Jednostavan recept za uživanje u fantastičnoj deliciji iz šume

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 240

Potrebno vam je

  • 8 kom jaje kokošje
  • 1 dl mlijeko kravlje ( 3.3% masti )
  • 3 kom vrganj
  • 2 kom mladi luk
  • 0.50 vezica peršin, list
  • sol
  • papar
  • 1.50 žlica ulje maslinovo

Priprema

  1. Vrganje očistite od zemlje i narežite na tanke ploške, mladi luk na kolutove, a peršin na grubo.
  2. U zdjeli istucite jaja, dodajte mlijeko, sol i papar pa sve dobro izmiješajte.
  3. Na maslinovom ulju prepržite luk, dodajte vrganje, pirjajte 3-4 min, podlijte žlicom mlijeka pa izlijte jaja, pecite povremeno miješajući dok se jaja ne ispeku.

Jednostavan recept za uživanje u fantastičnoj deliciji iz šume

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.