Recepti 13. listopada 2014.

Kelj s pinjolima

Kelj s pinjolima
gastro postao gastro.24sata.hr
Kelj s preprženim pinjolima odlično će pristajati uz komad sočnog mesa

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 0

Potrebno vam je

  • 1 kom kelj glavati
  • 2 žlica pinjoli
  • 2 žlica brusnice
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • ulje maslinovo
  • limunov sok

Priprema

  1. Kelj operite, dobro posušite i nakidajte na manje komade. Pinjole kratko popržite na tavi bez ulja, pazite da vam ne zagore.
  2. U loncu zagrijte maslinovo ulje, dodajte kelj i pirjajte 10-15 min uz povremeno miješanje.
  3. Pirjani kelj začinite sa soli, paprom, maslinovim uljem i malo limunovog soka (po želji), pospite s prženim pinjolima i brusnicama te poslužite toplo.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.