Recepti 19. svibnja 2015.

Nepečena torta s parfe kremom i jagodama

Nepečena torta s parfe kremom i jagodama
gastro postao gastro.24sata.hr
Idealna kombinacija okusa kave, čokolade i jagoda gotova za samo pola sata. U receptu je korištena gotova parfe krema koju naravno možete zamijeniti i onom domaćom. Najljepše stvari su one najjednostavnije :)

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 10

Težina pripreme: Jednostavno

Potrebno vam je

  • 1 pakiranje piškota
  • 1 pakiranje Dolcela Parfe čokoladne kreme
  • 300 g jagoda
  • 5 dag pistacija
  • 1 šalica crne kave
  • 700 ml mlijeka

Priprema

  1. Skuhati crnu kavu bez šećera. Izliti kavu u tanjur i dodati malo mlijeka (da bude blaže) te ostaviti par minuta da se malo ohladi.
  2. Izrezati piškote tako da samo malo vire izvan obruča kalupa. Kratko umakati piškote u kavu i slagati ih uz rub kalupa. Zatim ostatke piškota posložiti na dno kalupa tako da čine podlogu torte. Nepečena torta s parfe kremom i jagodama | Author: peky01 foto: peky01
  3. Izraditi Dolcela parfe kremu prema uputama na pakiranju. Izrezati jagode na ploškice pa slagati tortu: red kreme red jagoda red kreme red jagoda red kreme Nepečena torta s parfe kremom i jagodama | Author: peky01 foto: peky01

Idealna kombinacija okusa kave, čokolade i jagoda gotova za samo pola sata. U receptu je korištena gotova parfe krema koju naravno možete zamijeniti i onom domaćom. Najljepše stvari su one najjednostavnije :)

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.