gastro postao
Idealna kombinacija okusa kave, čokolade i jagoda gotova za samo pola sata. U receptu je korištena gotova parfe krema koju naravno možete zamijeniti i onom domaćom.
Najljepše stvari su one najjednostavnije :)
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 10
Težina pripreme: Jednostavno
Potrebno vam je
- 1 pakiranje piškota
- 1 pakiranje Dolcela Parfe čokoladne kreme
- 300 g jagoda
- 5 dag pistacija
- 1 šalica crne kave
- 700 ml mlijeka
Priprema
- Skuhati crnu kavu bez šećera. Izliti kavu u tanjur i dodati malo mlijeka (da bude blaže) te ostaviti par minuta da se malo ohladi.
- Izrezati piškote tako da samo malo vire izvan obruča kalupa. Kratko umakati piškote u kavu i slagati ih uz rub kalupa. Zatim ostatke piškota posložiti na dno kalupa tako da čine podlogu torte.
- Izraditi Dolcela parfe kremu prema uputama na pakiranju. Izrezati jagode na ploškice pa slagati tortu: red kreme red jagoda red kreme red jagoda red kreme
Idealna kombinacija okusa kave, čokolade i jagoda gotova za samo pola sata. U receptu je korištena gotova parfe krema koju naravno možete zamijeniti i onom domaćom. Najljepše stvari su one najjednostavnije :)