Recepti 15. srpnja 2017.

Nezaobilazni recepti za još slađa ljetna druženja

foto: Stockfood
gastro postao gastro.24sata.hr
Organizirajte najbolju ljetnu zabavu uz nekoliko jednostavnih, brzih i osvježavajućih recepata!

Na ljetnim vas zabavama ne treba toliko opterećivati priprema hrane, ali zato morate dobro promisliti o osvježavajućim pićima koja ćete poslužiti. Predlažemo vam dva voćna alkoholna napitka, ali i cijeli popis bezalkoholnih.  Sa slamčicama, kriškama limuna i limete i puno leda oduševit ćete goste.

 

Campari lubenica Možda vas zanima... Osvježavajuć ljetni hit: Campari lubenica Recepti

 

Jagoda limunada Možda vas zanima... Opustite se i uživajte: Limunada od jagoda s votkom Recepti

 

Možda vas zanima... Top 5 napitaka koji će vas rashladiti Špajza

 

Možete im ponuditi i popularne popsicles i iznenaditi ih različitim kombinacijama. Uz voćni ledeni, poput ovog s malinom, možete napraviti i popsicles od različitih vrsta čajeva, ali i namaza od lješnjaka ili jogurta. Također vam predlažemo da isprobate i poptails – mješavinu sladoleda i koktela.

 

Možda vas zanima... Pozdrav ljetu: Sladoled od malina koji nas je oduševio Kolumne

 

Možda vas zanima... Poptails: Sladoled za odrasle koji ćete obožavati Špajza

 

Ako želite goste rashladiti nekom slasticom, obavezno pročitajte članak u nastavku. Za pripremu odličnog deserta uopće si ne morate pokvariti dan paljenjem pećnice

 

Možda vas zanima... Zaboravite pećnicu: Ljetni deserti koji se ne peku Špajza

 

Ako pak radite roštilj, obavezno na slabom žaru pripremite voćne deserte i poslužite ih uz kuglicu sladoleda ili šlag. Olakšajte si organizaciju, pripremite mnogo voća i leda i svi će biti zadovoljni.

 

ananas Možda vas zanima... Grilani ananas - novi svijet egzotičnih okusa Recepti

 

breskve Možda vas zanima... Na roštilj bacite breskve Recepti

 

Uživajte u ljetnim zabavama!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.