Recepti 13. listopada 2014.

Njemački ravioli punjeni ricottom

gastro postao gastro.24sata.hr
Odličan njemački recept za popularnu tjesteninu

Vrijeme pripreme: do 90 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Srednje

Kalorija po osobi: 5

Tijesto

  • 6 kom jaje kokošje
  • 3 šalica pšenično brašno, bijelo
  • 0.50 šalica voda

Nadjev

  • 1 šalica ricotta
  • 1 kom jaje kokošje
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Dobro zamijesite tijesto, stavite u plastičnu foliju i ostavite pola sata da odstoji.
  2. Izmiješajte sastojke za nadjev i ostavite u hladnjaku da se ohladi.
  3. Razvaljajte tijesto, premažite ga razmučenim jajetom te stavite po žlicu nadjeva na tijesto. Izrežite jastučiće i pritisnite rubove da se dobro zatvore.
  4. Kuhajte raviole 10-15 minuta.

Odličan njemački recept za popularnu tjesteninu

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.